Ketaus puodas su stikliniu dangčiu Biol

  • Kraunamos nuotraukos
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Tūris Kaina Kiekis Pirkti
    200x189 V=3l
    Kaina 2200
    Į krepšelį 
    220x196 V=4l
    Kaina 2400
    Į krepšelį 
    260x216 V=6l
    Kaina 2800
    Į krepšelį 

     Tūris, 3l / 4l / 6l

    Aukštis, cm
    18,9 cm
    Gaminio medžiaga
    Ketaus
    Gamintojas
    Biol
    Komplektacija
    Su stikliniu dangčiu
    Prekių grupė
    Puodai
  • KETUS (liaudiškai špižis ar špyžius) indai pasižymi ilgaamžiškumu – įkaitintas ketus puikiai paskirsto šilumą, atlaiko aukštą temperatūrą, todėl puikiai tinka intensyviai naudoti. Nebijo prisilietimo su kitais metalais, taip pat yra neįtikėtinai atsparus. Ketaus indai ilgai palaiko šilumą, todėl šio metalo indai puikiai tinka kepimui, troškinimui bei tirštų padažui gaminimui. Šie indai Jūsų ruošiamam maistui neleis pridegti, staigiai atšalti ar prarasti maistingąsias medžiagas. Indai, pagaminti iš 100% ketaus, gali būti naudojami visų tipų viryklėms: nuo tradicinės iki indukcinės, taip pat orkaitėse ar netgi gamtoje ant laužo. Dėka ketaus, karštis paskirstomas vienodai ir pasiekiami geriausi gaminimo rezultatai.

    EKSPLOATAVIMO INSTRUKCIJA

    Ketaus indai be dangos pagaminti iš natūralių ekologiškai švarių medžiagų. Ketus yra vienas iš geriausių ir tinkamiausių medžiagų indų gamybai. Tokie indai gali būti ilgai kaitinami aukštose temperatūrose, neišskiria toksinių medžiagų, ilgai išlaikantys šilumą, praktiški ir pasiruošę tarnauti Jūsų virtuvėje dešimtmečiais.

    Ketaus indai be dangos tinkami keptų ir troškintų patiekalų gamybai visų tipų viryklėse.

    NAUJŲ NEEMALIUOTŲ KETAUS INDŲ PARUOŠIMAS NAUDOJIMUI

    1. Prieš pirmą naudojimąsi indus reikia kruopščiai išplauti karštu vandeniu su indų plovimo skysčiu. Naudoti kempinę arba indų plovimo šepetį be metalinių šerelių. Nusausinti.

    2. Į indą įberti valgomosios druskos ir kaitinti 10-20 min., ją maišant.

    3. Po kaitinimo druską išberti, o indą nuskalauti karštu tekančiu vandeniu. Leisti atvėsti ir nusausinti.

    4. Vėl įkaitinti indą labiau nei 100⁰C ir vidinę indo pusę ištepti plonu augalinio aliejaus sluoksniu. Leisti atvėsti. Dabar indas tinkamas maisto gaminimui.

    NEEMALIUOTŲ KETAUS INDŲ PRIEŽIŪRA

    1. Nepalikite paruošto maisto ilgesniam laikui ketaus induose.

    2. Baigus gaminti, indą išplaukite (rekomenduojama ne naudoti šveitimo priemonių), kruopščiai nusausinkite (geriausiai tai daryti nestipriai įkaitinus indą, kad niekur neliktų vandens lašų, kurie gali sąlygoti indų aprūdijimą) ir vėl padengti plonu augalinio aliejaus sluoksniu.

    3. Neplauti ketaus indų indaplovėse.

    4. Laikyti ketaus indus rekomenduojama sausoje, gerai vėdinamoje vietoje.

    5. Netinkamai naudojami arba laikomi indai gali aprūdyti, tačiau tai nėra defektas, indai ir toliau bus tinkami maisto ruošimui: aprūdijusias vietas nušveiskite metaliniu šepetėliu arba kempinėle, įkaitinkite ir padenkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu.

    TINKAMAI NAUDOJAMI KETAUS INDAI ILGAM TAPS JŪSŲ MAISTO RUOŠIMO PADĖJĖJAIS!

height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">